首页> 外文OA文献 >Effects of hypnotherapy joint with drug therapy and drug therapy on severity and frequency of the symptoms of patients with irritable bowel syndrome
【2h】

Effects of hypnotherapy joint with drug therapy and drug therapy on severity and frequency of the symptoms of patients with irritable bowel syndrome

机译:催眠联合药物治疗对肠易激综合征患者症状的严重程度和频率的影响

代理获取
本网站仅为用户提供外文OA文献查询和代理获取服务,本网站没有原文。下单后我们将采用程序或人工为您竭诚获取高质量的原文,但由于OA文献来源多样且变更频繁,仍可能出现获取不到、文献不完整或与标题不符等情况,如果获取不到我们将提供退款服务。请知悉。

摘要

زمینه و هدف: سندرم روده تحریک پذیر یکی ازشایع ترین اختلالات عملکرد دستگاه گوارش است که با درد شکمی مزمن و تغییردر اجابت مزاج در غیاب هر گونه اختلال عضوی مشخص می شود. هیپنوتراپی در کاهش علائم این بیماری موثر است اما پژوهش های کمی در این زمینه گزارش شده است. هدف از این مطالعه مقایسه اثر بخشی هیپنوتراپی توام با دارو درمانی و دارو درمانی تنها روی فراوانی و شدت علائم بیماران مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر بود. روش بررسی: در این مطالعه کارآزمایی بالینی تعداد 34 بیمار دارای علائم غالب اسهال، انتخاب و به صورت تصادفی به دو گروه هیپنوتراپی توام با دارو درمانی و دارو درمانی تنها تقسیم شدند. ابزار اندازه گیری شامل مقیاس فراوانی و شدت علائم روده (BSS-FS) بود که در سه مرحله پیش از مداخلات، پس از مداخلات و شش ماه پس از آخرین مداخلات درمانی بر روی بیماران اجرا گردید. داده های آماری ازطریق آزمون های کولموگراف-اسمیرنف، تحلیل کواریانس (Ancova) و آزمون لوین مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. یافته ها: در مرحله پس آزمون اختلاف معنی داری بین گروه هیپنوتراپی توام با دارو درمانی و گروه دارو درمانی تنها در فراوانی و شدت علائم سندرم روده تحریک پذیر وجود داشت (05/0P). نتیجه گیری: به کارگیری هیپنوتراپی در کنار درمان های دارویی می تواند در کاهش فراوانی و شدت علائم بیماران مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر، نسبت به دارو درمانی تنها موثرتر باشد، اما عدم استمرار این نوع درمان ها منجر به عود علائم بیماری می شود.
机译:背景与目的:肠易激综合症是最常见的胃肠道疾病之一,其特征是慢性腹痛和在没有任何器官疾病的情况下肠蠕动发生变化。催眠疗法可有效减轻这种疾病的症状,但鲜有研究报道。这项研究的目的是比较催眠疗法与药物疗法和药物疗法的有效性,仅对肠易激综合征患者的症状发生频率和严重程度进行比较。方法:在该临床试验研究中,选择了34例主要腹泻症状的患者,并将其随机分为两组:催眠治疗,药物治疗和药物治疗。测量工具包括肠症状的发生频率和严重程度(BSS-FS),在最后一次治疗之前,之后和六个月的三个阶段中,对患者进行了肠症状治疗。统计数据通过Kolmograph-Smirnov检验,协方差分析(Ancova)和Levine检验进行分析。结果:在测试后阶段,催眠治疗组与药物治疗组和药物治疗组之间仅在肠易激综合征症状的频率和严重程度上有显着差异(P <0.05)。结论:与药物疗法相比,将催眠疗法与药物疗法相结合只能更有效地减少肠易激综合征患者的症状发生频率和严重程度,但缺乏这种类型的治疗方法会导致症状复发。

著录项

相似文献

  • 外文文献
  • 中文文献
  • 专利

客服邮箱:kefu@zhangqiaokeyan.com

京公网安备:11010802029741号 ICP备案号:京ICP备15016152号-6 六维联合信息科技 (北京) 有限公司©版权所有
  • 客服微信

  • 服务号