首页> 外文OA文献 >Isolation of Taxol-producing endophytes fungi from Iranian yew (Taxus baccata L.)
【2h】

Isolation of Taxol-producing endophytes fungi from Iranian yew (Taxus baccata L.)

机译:从伊朗红豆杉(Taxus baccata L.)中分离出产生紫杉醇的内生真菌。

代理获取
本网站仅为用户提供外文OA文献查询和代理获取服务,本网站没有原文。下单后我们将采用程序或人工为您竭诚获取高质量的原文,但由于OA文献来源多样且变更频繁,仍可能出现获取不到、文献不完整或与标题不符等情况,如果获取不到我们将提供退款服务。请知悉。
获取外文期刊封面目录资料

摘要

زمینه و هدف: تاکسول یکی از مهمترین داروهای ضد سرطان و منبع اولیه تهیه آن گیاه سرخدار است و با توجه به محدود بودن تعداد این درختان جایگزینی روش های دیگر تولید به جای استخراج از پوست گیاه امری ضروری به نظر می رسد. با توجه به اینکه تاکنون تحقیقات گسترده و جامعی بر روی قارچ های تولید کننده تاکسول در داخل کشور انجام نشده، لذا این مطالعه با هدف بررسی روی فلور طبیعی ایران به منظور جداسازی قارچ های اندوفایت و بررسی تولید تاکسول در این قارچ ها انجام شده است. روش بررسی: در این مطالعه توصیفی - تحلیلی نمونه های ساقه گیاهان سرخدار مناطق جنگلی شمال کشور به منظور جداسازی قارچ های اندوفایت جمـــع آوری شد. پس از استریل کردن سطحی نمونه های گیاهی، نمونه های مورد نظر بر روی محیط Potato dextrose agar کشت داده شدند. پس از گذشت چند روز قارچ های رشد یافته جداسازی شده و برای اطمینان از خلوص هر کلنی، عمل ایزوله کردن قارچ های حاصل 3 بار تکرار شد. بررسی حضور تاکسول در قارچ های اندوفایت جدا شده، بوسیله تکنیک کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا (HPLC) و با استفاده از ستون کروماسیل C18 انجام پذیرفت. داده ها با استفاده از آزمون آماری دانکن تجزیه و تحلیل شدند. یافته ها: تعداد 80 ایزوله قارچ اندوفایت از سرخدار بومی ایران جداسازی شد. بررسی های انجام شده تولید تاکسول را در 5 ایزوله جدا شده نشان داد در میان قارچ های تولید کننده تاکسول، ایزوله TbPm4 با بیشترین میزان تولید، قادر به تولید متوسط L/gµ 74/21 تاکسول بود. نتیجه گیری: جداسازی 80 ایزوله قارچ اندوفایت در این پروژه از سرخدار بومی ایران و قابلیت تولید تاکسول در 5 ایزوله جدا شده نشان داد که این ایزوله ها پتانسیل قابل قبولی جهت تولید تاکسول را دارا می باشند. .
机译:背景与目的:紫杉酚是最重要的抗癌药物之一,其主要生产来源是紫杉植物,由于这些树的数量有限,因此似乎有必要替代其他生产方法,而不是从植物的皮肤中提取。由于尚未对该国生产紫杉醇的蘑菇进行广泛而全面的研究,因此本研究旨在研究伊朗的天然菌群,以分离内生真菌并研究这些真菌中紫杉醇的生产。方法:在该描述性分析研究中,收集了该国北部森林地区的带红色植物的茎标本,以分离内生真菌。将植物标本灭菌后,将标本在马铃薯葡萄糖琼脂培养基上培养。几天后,分离出生长的蘑菇,并确保每个菌落的纯度,将所得蘑菇重复分离3次。使用高效液相色谱(HPLC)技术,使用C18染色体色谱柱研究了分离的内生真菌中紫杉醇的存在。使用邓肯的统计检验分析数据。结果:从印度土著人中分离出80种内生真菌。研究表明,在5株分离出的紫杉醇中产生紫杉醇表明,在产生紫杉醇的真菌中,最高产率的TbPm4分离株能够产生平均L / gµ为21.74紫杉醇。结论:该项目从本地印第安人中分离出80种内生真菌,并在5种分离株中产生紫杉醇的能力表明,这些分离株具有产生紫杉醇的潜力。 。

著录项

相似文献

  • 外文文献
  • 中文文献
  • 专利

客服邮箱:kefu@zhangqiaokeyan.com

京公网安备:11010802029741号 ICP备案号:京ICP备15016152号-6 六维联合信息科技 (北京) 有限公司©版权所有
  • 客服微信

  • 服务号